Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieOver Simpelbellen.nl

De laatste jaren neemt de populariteit van Sim Only-abonnementen steeds meer toe bij de consument. Dit door de voordelige tarieven en de vaak nog bruikbare mobiele telefoons van de eigenaar. Een combinatie die veel mensen doet besluiten over te stappen naar het Sim Only abonnement. Simpelbellen.nl is een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement. Een Sim Only abonnement dat precies bij u past. Door zelf uw voorkeuren op te geven, weet u zeker dat enkel de voor u geschikte telefoon provider geselecteerd wordt.

telefoon_icoon

Waarom Simpelbellen.nl?

Steeds meer mensen stappen over op het Sim Only abonnement en zijn ‘online’ op zoek naar het meest voordelige Sim Only abonnement. Dit alles om de kosten van mobiel bellen, sms’en en dataverkeer zo goedkoop mogelijk te houden. Onze website simpelbellen.nl is een vergelijkings-website, waar objectief en onafhankelijk bij iedere telefoonprovider het voordeligste Sim Only abonnement vergeleken kan worden. Het internet staat vol met aanbiedingen en iedereen beweert iets anders, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen jouw als consument naar het zoeken en afsluiten van het voordeligste Sim Only abonnement.

Geen verborgen kosten bij simpelbellen.nl

Zoals je misschien al opgevallen is, zijn de kosten van een Sim Only abonnement stukken lager dan het traditioneel mobiele telefoon abonnement. Dit omdat de kosten van de ‘gratis telefoon’ bij de prijs van een telefoon abonnement inbegrepen zitten en deze op lange termijn terug betaald dient te worden. Dit kost je bij de duurdere telefoons al gauw 35 tot 60 euro per maand.

telefoon_icoon4

Bij Sim Only werkt dit anders. Jij bent reeds in bezit van een telefoon en wilt enkel en alleen belminuten, sms-tegoed en/of dataverkeer. Je betaald hier dus ook alleen voor! Vergelijkings-site simpelbellen.nl rekent geen verborgen kosten. Wel worden er op sommige Sim Only abonnementen eenmalige kosten meegerekend. Deze staan altijd duidelijk onder de getoonde prijs weergeven. Wel zo eerlijk!