Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieApps ontwikkelen voor je telefoon

Apps voor je mobiele telefoon en tablet hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, niet voor niets is het aanbod aan apps sterk toegenomen. Dit geldt zowel voor de apps die gemaakt zijn voor het gebruik op apparaten van Apple, als ook voor de apps die geschikt zijn voor Android-toestellen. Wanneer je zelf een erg goed idee hebt, of wanneer je de behoefte hebt aan een specifieke app, dan kun je deze app laten ontwikkelen door een app developer. Het aantal internetbureaus wat apps ontwikkelt is de afgelopen jaren sterk gegroeid, waardoor het steeds goedkoper is geworden om een app te laten ontwikkelen.

Van een idee naar een app

Mocht je een goed idee hebben voor een app, dan kun je dit idee verder uitwerken en voorleggen aan een erkende app developer. Een app developer heeft doorgaans een ruime ervaring in het ontwikkelen van apps, waardoor de developer je meer kan vertellen over de haalbaarheid van je ideeën. Nadat je plan haalbaar is bevonden, kan de app developer de app voor je ontwikkelen! Ook tijdens de ontwikkelfase zal je nauw bij het proces betrokken blijven, om tussentijds nog aanpassingen door te kunnen geven. Zo heb je uiteindelijk een perfecte applicatie, die naadloos aansluit bij je vooraf opgegeven wensen of ideeëen!

Een app aanbieden aan anderen

Het laten ontwikkelen van apps is niet alleen leuk voor jezelf, je kunt de apps ook aanbieden aan andere smartphonebezitters. Hiervoor dien je de app aan de Play Store (Android) en App Store (Apple) toe te voegen. Voor het toevoegen van apps aan de Play Store hoef je niet te betalen, dat geldt echter wel voor de App Store van Apple. Dit doet Apple om de kwaliteit van de apps in de App Store hoog te houden. Daarbij kun je zelf verdienen aan een app, door reclames te tonen.

Comments are closed.