Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieEen van de nieuwste abonnementen: een iPhone SE abonnement

De ontwikkeling van mobiele telefoons is in de afgelopen jaren razendsnel gegaan. Waar het tien jaar geleden enkel mogelijk was om te bellen, te sms’en en muziek te luisteren, maakt u tegenwoordig de mooiste foto’s, voegt u foto’s direct toe aan uw accounts op sociale media, enzovoorts. Een van de nieuwste mobiele telefoons is de iPhone SE, een telefoon van producent Apple. Net als de voorgaande modellen van Apple, is ook de iPhone SE mateloos populair onder een grote groep consumenten. Met de iPhone SE maakt u moeiteloos prachtige opnames, luistert u urenlang naar uw favoriete muziek en bekijkt u razendsnel het laatste nieuw.

Een iPhone SE met abonnement

Wanneer u de iPhone SE los zou willen kopen, betaalt u al snel een paar honderd euro. Hierbij heeft u de keuze tussen een nieuw toestel of een refurbished iPhone SE, die vaak iets goedkoper is. Veel voordeliger is het om te kiezen voor een iPhone SE abonnement, waarbij het toestel in het abonnement zit inbegrepen. Het toestel is vanzelfsprekend niet gratis, u dient hier maandelijks een bepaald bedrag voor te betalen wat in de abonnementskosten zit verwerkt. Bij het aflopen van het abonnement mag u het toestel houden en kunt u het abonnement verlengen of overstappen op een ander abonnement.

Kies een abonnement met veel mobiele data

Veel consumenten gebruiken hun smartphone voor het gebruik van talloze apps. Het is erg vervelend als u voor het gebruik van deze apps afhankelijk bent van een openbare WiFi-verbinding. Om dit te voorkomen is het sterk aan te raden om te kiezen voor een iPhone SE abonnement met veel mobiele data. Neem bijvoorbeeld een abonnement met minimaal twee gigabytes aan mobiele data, waarmee u voldoende heeft om onbeperkt berichten te kunnen sturen via Whatsapp, het nieuws te lezen, enzovoorts. Via een online vergelijkingstool kunt u abonnement vergelijken.

Comments are closed.