Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieLos een telefoon aanschaffen bij een sim only abonnement

Het is steeds populairder om een sim only abonnement af te sluiten. Een sim only abonnement is een abonnement waarbij je alleen betaalt voor belminuten, sms’jes en data. Je betaalt niet voor een toestel, want je krijgt er geen telefoon bij. Een telefoon moet je namelijk zelf aanschaffen. Bij een sim only abonnement kun je elk soort toestel aanschaffen. Je kunt een iPhone kopen, maar ook een Samsung, een HTC of een Windows smartphone. Dit zijn de drie smartphones die je kan aanschaffen bij een sim only abonnement als je niet veel geld wilt uitgeven aan een telefoon.

  1.       Iphone 5S

De iPhone 5S heeft een Apple A7 processor en een opslaggeheugen van 16GB. De iPhone heeft een 4.0 inch scherm met een schermresolutie van 1136×640 pixels. Verder heeft de smartphone een 8 megapixel camera aan de achterzijde en aan de voorzijde zit een camera van 1.2 megapixel. Verder beschikt de telefoon over alle functies van Apple. In de iPhone moet een Nano-simkaart.

  1.       Samsung Galaxy S5 Neo G903F

Deze smartphone van Samsung heeft een 5.1 inch scherm met een resolutie van 1920×1080. In deze telefoon moet je een MicroSim stoppen om hem te laten werken. De Samsung Galaxy S5 Neo G903F heeft een opslaggeheugen van 16GB en 2GB werkgeheugen. De smartphone heeft een 16 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde.

  1.      HTC One M8

De HTC One M8 heeft een opslaggeheugen van 16GB en een scherm van 5.1 inch met een schermresolutie van 1920×1080. De telefoon beschikt over twee camera’s: één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De camera aan de voorzijde is 4 megapixel en die aan de achterzijde is 5 megapixel. De smartphone heeft een Quad-core processor en een werkgeheugen van 2GB. In deze telefoon moet een Nano-simkaart.

Comments are closed.