Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieSimpel bellen door accessoires

Je herkent het vast, dat je in de auto zit en de telefoon op wilt nemen. Wanneer je geen hands-free carkit in de auto hebt zitten mag je officieel gezien niet bellen tijdens het rijden. Dit is een groot nadeel als je bijvoorbeeld een belangrijk zakelijk telefoontje verwacht, of als je familie belt. Mocht je toch opnemen en hierbij gesnapt worden door de politie, dan kun je ferme boete verwachten. Reden genoeg om je telefoon uit te breiden met accessoires om simpel te kunnen bellen. Dit geldt zowel voor het bellen in de auto, als bijvoorbeeld voor het bellen in het openbaar vervoer, een park, of andere openbare gelegenheden.

Schaf een hands-free carkit aan

Om in de auto te kunnen bellen is een bluetooth hands-free carkit onmisbaar in de auto. Bij veel auto’s zit dit tegenwoordig ingebouwd, waarbij je de mobiele telefoon via de Bluetooth-verbinding kunt verbinden met de auto. Zodra de telefoon afgaat, dan kun je opnemen via de knoppen op het lcd-scherm in de auto of via de knoppen op het stuur. Ook kun je kiezen voor een conventioneler model, die bijvoorbeeld op het raam kunt bevestigen. Dergelijke smartphone accessoires zijn tegenwoordig voor maximaal een paar tientjes aan te schaffen, enigszins afhankelijk van het model wat je kiest.

Oortjes met een luidspreker kopen

Naast een hands-free carkit voor in de auto, kun je speciale oortjes met een ingebouwde microfoon kopen voor je mobiele telefoon. Plug de oortjes eenvoudig in voor het beluisteren van muziek, of om overal te kunnen bellen zonder voortdurend met je telefoon aan je oor te moeten lopen. Via de ingebouwde microfoon is het met deze oortjes mogelijk om met anderen te communiceren. Vaak is het via deze microfoon ook mogelijk om het geluid harder of zachter te zetten, de muziek te pauzeren, een telefoongesprek aan te nemen, enzovoorts.

Comments are closed.