Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieVerschillen en tarieven gsm abonnementen

Bij een telefoon hoort natuurlijk ook een abonnement. Maar wat zijn de verschillen tussen al die gsm abonnementen? Het is misschien handig om de tarieven van al die verschillende gsm abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo kun je zien bij welk abonnement je het goedkoopste uit bent en welk abonnement het beste bij je past.

Verschillen tussen gsm abonnementen

Er zijn natuurlijk enkele verschillen tussen al die gsm abonnementen. Bij elke provider ligt het wat anders. Als eerste verschillen de prijzen natuurlijk. Waar ook een verschil in zit zijn het aantal belminuten en het aantal sms’jes dat je kunt versturen per maand. Als je eventueel internet bij het abonnement wil, zit er een verschil in het aantal MB dat je zal krijgen. Met een abonnement kun je ook vaak kiezen hoelang je aan dit abonnement vast zal zitten. Je hebt abonnementen waarbij je een opzegtermijn hebt van een maand, maar ook van een jaar of zelfs twee jaar. Sommige providers bieden ook een aanbieding en dus korting. Wat nog een verschil is, bij sommige abonnementen kan je een telefoon uitkiezen. Bij andere abonnementen koop je zelf een telefoon en is het abonnement dus apart van de telefoon.

4731067532_c1e6dc1443_bVoordelen van gsm tarieven vergelijken

Met gsm tarieven vergelijken kan je goed en grondig onderzoek doen voor jezelf.

Je kan makkelijker vinden wat voor een abonnement er bij je past. Het ligt er namelijk aan hoeveel belminuten en sms’jes je denkt nodig te hebben in een maand. Ook moet je bedenken of je internet wil op je telefoon of niet en zo ja, moet je bedenken hoeveel MB je denkt nodig te hebben in een maand.

Je komt niet voor onverwachte kosten te staan, omdat je voor jezelf goed onderzoek gedaan hebt voordat je een abonnement aanschafte.

Nu je de verschillen weet tussen al die gsm abonnementen, heb je misschien een beter overzicht en kan je dus ook beter een keuze maken. Met het vergelijken van de tarieven van gsm abonnementen kan je deze keuze misschien nog beter maken.

Comments are closed.