Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieWat zijn de voordelen van een sim only abonnement?

Er bestaan verschillende abonnementen bij verschillende providers. Bij een gewoon abonnement kun je een telefoon en een abonnement in een nemen. Dit houdt dus in dat je bij het aanschaffen van een abonnement, je een telefoon kunt uitkiezen. Deze keuze is wel beperkt. Bij een sim only abonnement schaf je een abonnement apart aan van de telefoon. Je koopt dus eerst een telefoon en neemt daar apart een abonnement bij. Bij een sim only abonnement is het zo dat je een simkaart gewoon thuis gestuurd krijgt of bij de winkel van de provider, of een telefoonwinkel waar je naar toe kan voor meerdere providers, kan ophalen.

simonly-allesVoordelen sim only

  • Je koopt zelf een telefoon. Je keuze van een telefoon is dus niet beperkt. Dat is in jouw voordeel omdat je dan sowieso blij bent met de keuze die je gemaakt hebt. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon je oude telefoon te behouden als deze het nog prima doet.
  • Vaak is het zo dat een sim only abonnement een stuk goedkoper is dan een gewoon abonnement (waarbij je een toestel krijgt).
  • Bij een sim only abonnement moet je wel van tevoren bedenken hoeveel belminuten en sms’jes je denkt nodig te hebben. Ook moet je bedenken of je internet wil op je telefoon en zo ja, hoeveel MB je denkt nodig te hebben per maand. Als het aan het eind van de maand toch niet helemaal zo blijkt te zijn als je dacht, dus dat je veel minder of veel meer belminuten, sms’jes en eventueel MB nodig blijkt te hebben, kan je dit heel makkelijk aanpassen. Een sim only abonnement is erg flexibel.
  • Een sim only abonnement is maandelijks opzegbaar. Het is dus niet zo dat je vast zit aan een abonnement van een jaar of twee jaar.

Conclusie

Een sim only abonnement is prima wat voor jou als je bijvoorbeeld niet zeker weet hoeveel belminuten, sms’jes en eventueel MB gebruikt in een maand. Als het toch niet helemaal wat voor jou is, hoef je niet nog een of twee jaar te wachten, hooguit een maand.

Comments are closed.