Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieAlle informatie over de nieuwste iPhone van Apple

Op 22 maart 2016 werd er een nieuwe iPhone door Apple aangekondigd en verschenen deze vanaf April op de Nederlandse en Belgische markt. Apple lanceerde de iPhone SE en noemde dit de krachtigste 4-inch telefoon die Apple ooit heeft aangekondigd. De iPhone SE heeft het uiterlijk gekregen van de iPhone 5S en moet deze dan ook opvolgen. Alleen de looks heeft de iPhone SE van de iPhone 5S, want hij is veel krachtiger dan de iPhone 5S.

Feiten over de iPhone SE

De iPhone SE beschikt over een 64-bit A9 chip en deze chip is uitgerust met een M9-coprocessor. Bovendien beschikt de iPhone SE over een 12 megapixel camera aan de achterkant van de telefoon en een 1,2 megapixel camera over de voorkant van de telefoon. De smartphone ondersteunt 3G, 4G en beschikt daarnaast ook over bluetooth en wifi. De iPhone SE draait net als zijn voorgangers op het IOS-besturingssysteem. Als je hem aanschaft, wordt die geleverd met het nieuwste IOS 9 besturingssysteem. Je kunt de iPhone SE aanschaffen met een opslaggeheugen van 64GB of 16GB. De iPhone heeft een werkgeheugen van 2GB, waardoor je de smartphone optimaal kunt gebruiken.

Aanschaffen met een abonnement

Het is vanaf nu ook mogelijk om een iPhone SE aan te schaffen met een abonnement. Bijna bij alle providers is de iPhone SE wel beschikbaar. Bij de meeste providers kun je de iPhone afkopen, maar je kunt er ook per maand voor betalen. Het bedrag dat je per maand voor je telefoon betaalt, is afhankelijk van de periode dat je het abonnement afsluit.  De iPhone SE abonnement wordt uitgerust met belminuten, sms’jes en een databundel. Je kunt bij sommige providers ook nog extra diensten afsluiten, zoals Spotify of Deezer.

Comments are closed.