Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieWelke iPhone onderdelen gaan het meeste stuk?

De hedendaagse smartphones zijn erg kwetsbaar, op verschillende fronten. Niet alleen ontstaat er voor je het weet een barst of scheur in het scherm van je iPhone, ook zijn luidsprekers of bepaalde knoppen van de mobiele telefoon al relatief snel aan vervanging toe. Dit komt mede door het feit dat producenten hun mobiele telefoons steeds compacter vorm proberen te geven. Niet voor niets wegen de hedendaagse smartphones nog maar erg weinig!

Een kapot scherm van je iPhone

Wanneer het scherm van je iPhone kapot is gegaan, bijvoorbeeld doordat je het toestel hebt laten vallen of doordat er scherpe voorwerpen tegen het scherm hebben gekrast, dan kun je deze op twee manieren laten repareren. Het repareren van je iPhone kan bij de officiële aanbieder van je mobiele telefoon, zoals de Apple Stores in Nederland, maar ook bij een externe reparateur. Over het algemeen heeft een externe reparateur de telefoon sneller voor je gerepareerd, waardoor veel mensen hier de voorkeur aan geven boven een reparatie in de Apple Store.

Feit: wist je dat je het scherm van een mobiele telefoon ook zelf kan vervangen? Er zijn verschillende aanbieders van reparatiesetjes, waarmee je het scherm zelf kunt vervangen. Dit is echter alleen aan te raden, als je enige ervaring hebt met het repareren van kapotte mobiele telefoons.

Oplaadconnector van een iPhone

Naast het scherm van een iPhone is ook de oplaadconnector geregeld kapot bij veel mensen. Dit kan meerdere redenen hebben: heb je bijvoorbeeld met een scherp voorwerp in de oplaadconnector geprikt? Is er veel stof in de oplaadconnector terechtgekomen? Enzovoorts. In de meeste gevallen is het repareren van de oplaadconnector heel eenvoudig, door het stof uit de oplaadconnector te verwijderen. Ga hiervoor langs bij een Apple Store in de buurt, waar dit doorgaans gratis voor je wordt gedaan.

Is er meer aan de hand? Ga dan langs bij een externe reparateur!

Comments are closed.