Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieSimpel overstappen naar Sim Only

Overstappen van uw huidige mobiele telefoon abonnement naar een Sim Only abonnement is erg simpel. Het kost u zelfs vrijwel geen tijd en moeite! Wij, simpelbellen.nl regelen samen met de door u gekozen telefoon provider, alles voor u. Je hoeft dus bijna niets zelf te doen. Dit betekent dus geen belletjes met lange wachttijden en moeilijke overstap-formulieren. Het enige wat jij moet doen is zelf een mobiele telefoon regelen. Kijk en vergelijk direct in onze onafhankelijke en objectieve Sim Only vergelijker, stap over naar jou gewenste Sim Only abonnement en profiteer van een waanzinnig goedkoop telefoon abonnement.

Whatsapp, Twitter en Facebook checken!?main_hi_simonly

Het is de normaalste gang van zaken: Een Whatsappje versturen, even snel een tweet plaatsen of je facebook status bijwerken. Iedereen lijkt het tegenwoordig te doen. Voor het gebruik van social media op je mobiele telefoon, heb je een Sim Only abonnement met internet verbinding nodig. Het aantal gewenste mb’s is eenvoudig toe te voegen aan onze Sim Only vergelijker.

Het gemiddelde internet verbruik voor een telefoon waarop social media (Whatsapp, Twitter en Facebook) regelmatig wordt geraadpleegd ligt rond de 300 tot 400 MB. Ben jij iemand die vaak op Youtube zit en regelmatig online filmpjes bekijkt, is de 400 mb aan data wellicht te weinig voor jouw. Een filmpje kost al snel veel meer mb’s dan een aantal whatsapp berichten sturen. Houd hier dus altijd rekening mee. Je voegt in onze objectieve vergelijker simpel meer of minder internet mb’s toe.

Nummerbehoud met Sim only

Wij bieden in samenwerking met onze telefoon providers de mogelijkheid om je huidige telefoonnummer te behouden. Op deze manier blijft het telefoonnummer hetzelfde en ben je niet genoodzaakt al jouw contacten op de hoogte te stellen van het nieuwe telefoonnummer. Bij verlengingen bij je huidige telefoonprovider zal je telefoonnummer automatisch mee verlengd worden. Je hoeft dan niets te doen. Sluit je een nieuw Sim Only-abonnement af bij een andere telefoonprovider, dan dien je tijdens de bestelprocedure aan te geven of je jouw oude telefoonnummer wilt behouden. Dit doe je simpel door je huidige nummer op het bestelformulier in te voeren en ‘nummerbehoud’ aan te vinken.  Tijdens de bestelprocedure wordt om het volledige simkaartnummer gevraagt. Ook moet je aangeven of je momenteel al een mobiel telefoonabonnement hebt of prepaid. Dit simkaartnummer staat vermeld op je huidige simkaart. Wens je geen gebruik te maken van nummerbehoud? Dan hoef je niets te doen. Je oude telefoonnummer komt te vervallen en via het nieuwe sim only-abonnement krijg je een nieuw telefoonnummer toegekend. De optie voor nummerbehoud is volledig gratis!

Eenmalige aansluit kosten?

Zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt is het overstappen naar een Sim Only abonnement hartstikke simpel. Je dient echter wel rekening te houden met eventuele eenmalige aansluitkosten. De eenmalige kosten zijn per telefoon provider verschillend en bij sommige providers zelfs niet eens van toepassing. Om onze website zo transparant en eerlijk mogelijk te houden, vermelden wij de eenmalige kosten bij iedere prijsweergave. Zo wordt bij ons tijdens het Sim Only vergelijken, de eventuele eenmalige kosten onder het maandelijkse Sim Only abonnement bedrag weergeven. Dit voor een zo’n duidelijk mogelijke weergaven van de totale kosten. Wel zo eerlijk!