Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieiPhone 7 officieel door Apple gepresenteerd

Apple heeft de iPhone 7, hoe kan het ook anders, op 7 september officieel onthuld. Het technologiebedrijf uit de V.S. had op deze datum honderden journalisten uitgenodigd voor het jaarlijkse iPhone event. Het konijn kwam eindelijk uit de hoge hoed getoverd. De meest recente iPhone van Apple heeft de naam iPhone 7 gekregen. Wat kun je verwachten van dit nieuwe toestel van Apple?

PSV Eindhoven to Win – 1.65 !

iphone7iPhone 7 design en opties

Het design van de iPhone is vergelijkbaar met de iPhone 6S net als de afmetingen. De smartphone is uitgerust met een 4,7 inch display dat qua formaat hetzelfde is gebleven. Drukgevoeligheid is ook deze keer aanwezig in het display. Er is echter onder het scherm veel veranderd. De nieuwe home button valt op die er anders uitziet dan normaal. Dit komt doordat het om een home button met haptische feedback gaat. Deze is niet in te drukken zoals gewoonlijk. Een aanraking is genoeg. De nieuwe button maakt het mogelijk om het toestel dicht te maken waardoor het nu ook een IP 67 certificatie heeft. Dit is een certificatie die aangeeft dat het toestel goed tegen water en stof kan. Hetzelfde als de voorgaande iPhones heeft de iPhone 7 Touch ID onder de thuisknop om het toestel te unlocken. De iPhone 7 heeft geen koptelefoonaansluiting maar standaard wordt een adapter meegeleverd. Op het gebied van muziek is het toestel vooruit gegaan met de nieuwe stereo speakers. Dit zorgt voor een nog beter geluid uit de iPhone. De iPhone 7 heeft de kleuren goud, (rosé)goud, zwart, jet zwart en grijs.

Hardware

De hardware van de iPhone staat altijd bovenaan de rankings als onderdelen van smartphones vergeleken worden. De iPhone 7 is uitgerust met hardware dat een stuk beter is gemaakt  in vergelijking met de iPhone 6S. Zo heeft de camerasensor een update gehad en deze heeft nu 12 megapixels. De frontcamera mag er ook zijn met 7 megapixels en Retina Flash. Het toestel beschikt over een efficiënte Apple A10 processor welke de ondersteuning krijgt van een M10 coprocessor. Deze combinatie zorgt ongetwijfeld weer voor prestaties waar je u tegen mag zeggen. Aangezien iOS ook een nieuwe versie heeft is de verwachting dat de iPhone veel sneller is dan tevoren. Iedereen die niet van haperingen houdt kan op de iPhone 7 vertrouwen. Consumenten kunnen de keuze maken tussen 32GB, 128GB of 256GB opslagruimte.

Verkrijgbaarheid

Naar verwachting is de iPhone 7 releasedatum vastgesteld op 16 september in Nederland. In eerste instantie wordt de nieuwe iPhone in een selecte groep landen geleverd en deze keer zit Nederland erbij. Kun je niet wachten? Bestel de iPhone dan met een pre-order en je hebt het toestel in huis zodra het leverbaar is in Nederland.

Comments are closed.