Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieDe beste Android applicaties

Er zijn tegenwoordig natuurlijk tal van applicaties. Dit komt doordat er enorm veel mogelijkheden zijn op het gebied van vraag van potentiële klanten, maar ook de doorgroeimogelijkheden. Er zijn echter een aantal applicaties die de laatste jaren mateloos populair zijn geworden onder de gebruikers. Wij zullen de top drie applicaties voor u uitlichten en de redenen geven waarom zij de topposities bezitten op het gebied van succesvolle applicaties.

WhatsApp

De grootste speler op het gebied van applicaties is zoals bekend WhatsApp. Dit is een chatdienst die gebruik maakt van internet. Veel personen bezitten het, want het is gratis en vrijwel elke smartphone gebruiker heeft het geïnstalleerd. Ook WhatsApp is aan het innoveren, want je kan tegenwoordig zelfs bellen met WhatsApp. Ook kunt u met uw smartphone inloggen op de computer en dan inloggen in de chatdienst.

De laatste ontwikkeling is het privacy beleid van de dienst, want vanaf heden is er een zogenaamde end-to-end-encryptie ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat er niet ongewenst een andere partij met uw berichten kan meelezen.

Google Maps

Ook erg populair is het gebruiken van Google Maps op uw smartphone. Dit is gemakkelijk te downloaden (of staat zelfs al op de smartphone) en is ook gratis. Er worden vaak vernieuwingen doorgevoerd op het gebied van nieuwe kaarten en dit is natuurlijk uitmuntend voor de intensieve gebruikers van de applicatie.

Internetbankieren

Vrijwel iedere bank heeft tegenwoordig ook een applicatie waarmee je kan internetbankieren. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk, want zo kan u altijd en overal uw bankzaken regelen. Is er dus nog een vergeten betaling? Geeft niet; met de applicatie kunt u makkelijk geld overmaken.

Leuke tip!

Heeft u de nieuwe Puntr applicatie al gezien? Wanneer u dit niet heeft kunt u even een kijkje nemen op gopuntr.com. Het is een applicatie waarbij u sportuitslagen moet voorspellen en dit doet tegen uw vrienden. Het is natuurlijk leuk om dit om een competitief verband te doen en dit ook te combineren met eventueel een kleine inleg.

Comments are closed.