Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieTips om slim geld te besparen op je mobiele kosten

Bijna iedereen in Nederland is wel in het bezit van een smartphone, wat ook allemaal verschrikkelijk veel geld kost. Veel consumenten betalen dan ook eigenlijk te veel geld ten opzichte van hun maandelijkse verbruik, maar hebben hier eigenlijk geen weet van. Je kan dan ook heel simpel geld besparen op je mobiele kosten. Daarom geven wij in dit artikel enkele tips waarmee je aan de slag kan!

simonly-allesVergelijken

Het meerendeel van de consumenten verlengt blind bij hun huidige provider, zonder de aanbiedingen van de overige providers te bekijken. Dit heeft vaak te maken dat ze bij hun huidige provider al eerder een nieuwe telefoon kunnen krijgen, bang zijn om hun telefoonnummer te verliezen, geen overstapkosten willen en reeds vertrouwd zijn met de kwaliteit van de huidige provider. Toch is het verstandig om de verschillende aanbiedingen te vergelijken, door de hevige concurrentie ben je namelijk tegenwoordig als nieuwe klant vaker goedkoper uit dan wanneer je verlengt. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je je telefoonnummer verliest, bij de nieuwe provider kunnen ze dit allemaal voor je regelen. Het enige nadeel van overstappen is dat je de eerste maand bij een nieuwe prover aansluitkosten betaalt van gemiddeld dertig euro. Zo hebben veel providers al meerdere iPhone aanbiedingen.

Sim only

Een andere manier om geld te besparen is om in plaats van een regilier abonnemet met toestel, een sim only abonnement af te sluiten. De maandelijkse kosten liggen hier namelijk een stuk lager, terwijl je per maand hetzelfde kunt gebruiken. De kosten zijn zo laag doordat er geen telefoon bij wordt geleverd. Je dient dus wel reeds in het bezit te zijn van een telefoon, of je dient een telefoon los aan te schaffen.

Comments are closed.