Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieBen Sim Only

Kies voor een van de voordelige Sim Only-abonnementen van Ben. De sim only abonnementen van Ben zijn met elke internetbundel te combineren. Omdat bij een Sim Only-abonnementen het slechts om enkel en alleen een simkaart gaat en er geen dure mobiele toestellen in het pakket begrepen zitten, profiteer je als klant bij Ben Sim Only van extra veel korting op je Sim Only abonnementkosten. Kies jouw ideale Sim Only-abonnementen bij Ben en bel, sms en internet voortaan voor weinig! fruitautomaten-online.net/

Maandcontract of 24 maandencontract:

Kies je voor het maandelijkse opzegbare Sim Only-abonnementen van Ben, dan kan je simpel en eenvoudig iedere maand je belbundel naar beneden of boven aanpassen. Bij een 24 maandencontract krijg je extra veel voordeel op je abonnementskosten en kun je elke maand je belbundel en internetbundel kosteloos naar boven aanpassen. Het belbundel kan echter alleen naar boven aangepast worden. Je ontvangt hierop wel een leuke korting! De hieronder op simpelbellen.nl weergeven laagste prijzen gelden voor de gehele looptijd van je abonnement.