Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieGeschikte contractduur?

Dus je wilt overstappen naar Sim Only en daadwerkelijk een Sim Only abonnement gaan afsluiten? Sta even stil bij de verschillende contracttermijnen die tot de mogelijkheden behoren bij het afsluiten van een Sim Only abonnement. Er zijn drie abonnement termijnen voor het Sim Only abonnement beschikbaar. Je hebt het maandelijks opzegbare abonnement en het 1 of tweejarig Sim Only abonnement. Een Sim Only contract termijn van 24 maanden is vaak een stuk voordeliger ten opzichte van het maandelijkse opzegbare contract. Besef je echter wel dat je direct 24 maanden vast zit aan je Sim Only abonnement!

 

“Welk Sim Only abonnement termijn is geschikt voor jou…
Maandelijks opzegbaar, 12 of 24 maanden?”

 

telefoon_icoon2

Houd bij het afsluiten van een Sim Only abonnement altijd rekening met de volgende punten:

 

– Wat is de staat en leeftijd van je mobiele telefoon? Is je mobiele telefoon toestel nog goed genoeg om 1 of zelfs 2 jaar mee te kunnen?

– Hoe vaak switch je van mobiel toestel? Met een Sim Only abonnement dien je een nieuwe mobiele telefoon toestel zelf te aan te schaffen. Dit in tegenstelling tot een traditioneel mobiele telefoon abonnement, waarbij je vaak een gratis toestel verstrekt krijgt. Wil je het nieuwste van het nieuwste in de telecom markt? Bedenk je dan wel dat het aanschaffen van bijvoorbeeld een Iphone is al snel honderden euro’s kost.

– Ben je reeds bekend met de gewenste telefoonprovider? Misschien valt de telefoon provider toch tegen. Lees onze uitgebreide provider recensies, of misschien toch eerst eens het maandelijks opzegbaar abonnement of een éénjarig contract uitproberen?

– Wil je elk gewenst moment kunnen overstappen naar een andere telefoon provider? Of vind je vastigheid bij een langdurig (goedkoper) contract juist prettig en geen enkel probleem?

 

telefoon_icoon3

Dus kies verstandig!

Is je toestel al erg oud en stiekem toch wel aan vervanging toe? Kies eieren voor je geld en kies voor het maandelijks opzegbare Sim Only abonnement. Heb je een goed werkende mobiele telefoon, waarmee je naar alle waarschijnlijkheid nog twee jaar uit de voeten kunt, kies dan voor een 12 of 24 maanden Sim Only abonnement en bel, sms en internet super voordelig!