Voorwoord


Welkom op Simpelbellen.nl, de objectieve vergelijkings website op het gebied van Sim Only abonnementen...

Wij zijn een onafhankelijke website met als doel u te helpen bij het kiezen van een geschikt mobiel telefoon abonnement, dat precies bij u past! Door zelf uw voorkeur(en) op te geven, weet u zeker dat de voor u geschikte telefoon provider en Sim Only abonnement gevonden wordt.

Telefoon providers


     
 
 

     

 

     

 

     

AdvertentieWelke soorten internet zijn er?

Soorten internet? Ja, er zijn verschillende soorten internet. Je hebt namelijk het gewone internet, dat je in huis gebruikt. Maar ook zakelijk internet en mobiel internet. Zakelijk internet gebruik je voor (vanzelfsprekend) op het werk en mobiel internet op je smartphone.

Internet thuis

Internet sluit je, ook voor thuis dus, af bij een provider. Je hebt hier in ook verschillende keuzes. Natuurlijk welke provider je gaat kiezen, maar ook wat wil je dat er allemaal inbegrepen is bij het internetabonnement dat je afsluit. Je kan bijvoorbeeld een internet & tv abonnement kiezen, waarmee je internet en televisie in een abonnement samen hebt. Of een internet en bellen abonnement, waarmee je internet en bellen in een abonnement samen hebt. Je kan natuurlijk ook gewoon een alleen internet abonnement kiezen of alles in een. Voordat je een abonnement kiest, kan je voor jezelf bedenken hoeveel tijd jij per dag spendeert op het internet en waar je allemaal internet voor nodig hebt. Je kan namelijk ook bijvoorbeeld televisie kijken met het goedkoopste internet.

internet-iconsZakelijk internet

Internet voor een bedrijf is belangrijk. Het is belangrijk dat het internet het altijd en overal in het gebouw doet. Ook moet het internet snel genoeg zijn, anders krijg je misschien een achterstand met het werk dat je moet doen, omdat je elke keer zolang moet wachten op het laden van het internet.

Met het zakelijk internet heb je ook meer mogelijkheden. Dit allemaal in het voordeel voor het bedrijf. Stel nou dat er wat mis is met de internetverbinding, heeft het bedrijf persoonlijke service en technische hulp.

Mobiel internet

Internet bestaat ook voor op je telefoon. Als je een internetabonnement hebt afgesloten, kun je altijd en overal internetten. Ook zonder wifi. Dit is erg handig. Zo blijf je altijd in contact met familie en vrienden. Stel dat je hebt afgesproken met een vriend of vriendin en het duurt erg lang voordat diegene komt opdagen, kan je diegene even een berichtje sturen waar diegene blijft. Je bent ook altijd op de hoogte als er iets gebeurd. Een internetabonnement kun je ook afsluiten bij een provider.

Comments are closed.